top of page

FECAPA   "INFORMACIÓ ASSEGURANÇA ESPORTIVA" (2023-2024)

La fitxa federativa atorga al seu titular la cobertura d’accidents en l’exercici de l’activitat esportiva de l’hoquei, i per tant, cobreix les eventuals lesions produïdes en el transcurs dels entrenaments i en la celebració de partits. L’entitat asseguradora en qüestió per a la Temporada 2023/2024 és MútuaCat. El número de pòlissa és el 122252 a nom de la Federació Catalana de Patinatge. 

 

És molt important fer servir els Centres Mèdics concertats, en cas d'Urgència vital si s'ha d'anar a un Hospital Públic, s'haurà de passar avis a la mútua perquè es faci càrrec de les despeses ocasionades, sinó l'hospital públic pot reclamar-ho als accidentats.

 

La forma d’actuar és la següent:

Primer comunicar al club (Ja sigui el delegat de l'equip, entrenador, coordinador o membre de la junta) l'accident. Al despatx del club estarà tota la documentació necessària per acudir a la mútua i en cas de partit fora de casa cada delegat porta junt amb les fitxes la documentació per acudir a la mútua.

  • Omplir el Comunicat d’Accidents amb totes les dades i portar-lo al centre mèdic juntament amb una còpia de la Fitxa. (En el cas de no tenir la fitxa a mà molts centres fan deixar una paga i senyal fins que la portem) El vostre delegat te còpia de la fitxa i us pot proporcionar el número.  

  • Anar al Centre Concertat més proper, el més propers al CEM Sagnier obert 24 hores es:

  Clínica Creu Blanca: Entrada Urgències per Carrer J.V. Foix 71.  Barcelona. Tel. 932 522 522 

  • Els accidents s’han de comunicar a Mútuacat via telefònica al telèfon 902.934.623 o 932.533.893. perquè ens donin número d’expedient, moltes vegades aquest tràmit el fa el mateix centre concertat, i també hi ha centres que ho fan fer al pacient.

  • També es pot comunicar al WhatsApp número: +34 608 16 95 80

 

És molt important saber que si un jugador, entrenador o delegat opta per anar a un Centre Públic de la Seguretat Social o Mútua Privada, és molt possible que aquest centre al saber que ha estat produït per la pràctica d’un esport reclami l'import de l’assistència produïda. Per això és molt important comunicar l’accident via telefònica a MútuaCat per indicar el tipus de danys, i si és de vital importància no dubtar en anar al més proper i si ho comuniquem per telèfon a MútuaCat, s’han de fer càrrec.

 

MútuaCat NO es fa càrrec de cap despesa que no hagi estat comunicada per avançat.

Per més informació (o informació possiblement més actualitzada) adreceu-vos a la web de la Federació (www.fecapa.cat).

bottom of page